Geïnteresseerd of benieuwd?

Ga nu naar de proefles

Wat maakt onze cursus zo leuk en succesvol?

Wij bieden onze typetraining ook aan basisscholen aan. Dat doen wij sinds 2015. Nu al bieden meer dan 500 basisscholen in Nederland onze typetraining aan hun leerlingen aan en dat aantal neemt elke week toe. Hieronder zie je waarom dat zo is.
 • Een leuk en spannend spel!

  Je gaat binnen ons typeprogramma 20 eilanden scoren door de dorpen erop te veroveren. Je gaat schatten verzamelen op je eigen eiland (jeugdversie) of reisherinneringen verzamelen (volwassenenversie).

  Je kunt bonussen verdienen. Je kunt bekenden uitdagen om een game met jou te spelen. Zo blijft typen leuk!Samen maken wij een succes van het typen!

  Intensieve begeleiding

  Je hebt je eigen docent die voortdurend in de gaten houdt hoe jij het doet. Onze docent zal jou binnen het programma berichten sturen om jou te helpen of om gewoon aan jou te vragen hoe het gaat.

  Ook jij kunt haar of hem altijd berichten sturen. Je krijgt 365 dagen per jaar, altijd dezelfde dag een reactie.

  De cursus past helemaal bij jou!

  Wij gaan heel goek kijken hoe jij typt. Op basis van jouw resultaten gaan we de typecursus aanpassen aan jouw mogelijkheden. Wij zorgen er wel voor dat jij binnen de normen blijft om jouw certificaat te kunnen behalen.

  Zo zorgen wij er voor dat de cursus altijd bij jou past, zodat we er zeker van zijn dat jij zonder problemen jouw typecertificaat gaat halen.

  De cursusprijs is helemaal OK!

  Ons typeprogramma wordt in Nederland gezien als de absolute top van de typetrainingen. Niet voor niets wordt onze training binnen de onderwijswereld breed omarmd.
  Toch bedraagt onze cursusprijs maar 120 euro voor kinderen en 130 euro voor volwassenen. Wil je in 12 maanden betalen? Dat mag hoor!

  Ga naar het inschrijfformulier en begin met jouw typecarrière.

  Rapportage

  Elke week sturen wij een mail over hoe goed jij typt.

  Als jij een kind bent sturen we ook elke twee weken een mail naar jouw ouders. Weten zij ook meteen hoe het met jou gaat en hoe goed jij je best doet.

Spelenderwijs leren typen!

The House of Typing Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar en volwassenen. Je leert met tien vingers blind typen en je ontvangt een certificaat als afsluiting van de cursus.

Geen saaie overtik-oefeningen meer maar een aantrekkelijk programma om op een leuke en effectieve manier een meester te worden op het toetsenbord. Via internet, je doet het wanneer het jou uitkomt op de door jou gewenste plaats. Maar wel extreem begeleid door jouw docent die jou enthousiast houdt en je begeleidt naar de eindstreep.

Bekijk het filmpje hier links om een indruk te krijgen van de cursus.